Werkwijze

Werkgever
Wilt u een opdracht geven voor het werven en selecteren van personeel, dan kunt u contact opnemen met een OSV Schaken in uw regio. U wordt vanaf het begin tot het eind begeleid. OSV Schaken werft en selecteert voor functies van magazijnbediende tot CEO en zal zich volledig inzetten om voor u snel de juiste man/vrouw op de juiste plek te krijgen. Daarvoor hanteert OSV Schaken een tarief van 5% bij een jaarsalaris vanaf € 50.000. Daaronder wordt een minimumtarief van € 2500 per opdracht in rekening gebracht (informeer naar de voorwaarden bij uw OSV Schaken in de regio).
U kunt ook een uitgebreide anonieme presentatie van uw bedrijf in onze database op laten nemen.

Werknemer
Verkoop jezelf gratis via onze database en bied je CV bij ons aan.
Je zoekt een baan die bij jou past? Je wilt een nieuwe uitdaging? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan bij een OSV Schaken in jouw regio.

Werving en selectie
OSV Schaken is een franchiseorganisatie. Elke franchisenemer is een ervaren consultant op het gebied van werving en selectie en heeft een eigen regio. Hij/zij beschikt over de kennis, ervaring en vaardigheden om de juiste persoon snel op de juiste plek te krijgen. Daarbij maakt hij/zij gebruik van een landelijke database van www.osvschaken.nl waarin zowel vacatures van bedrijven als CV's van werkzoekenden zijn opgenomen. Wij adverteren actief op Internet en in de reguliere bladen.
Een OSV Schaken zit altijd bij u in de buurt, waardoor een persoonlijk contact kan worden opgebouwd.

Franchising
Op de homepage vindt u een uitgebreid overzicht van vestigingen in Nederland.
OSV Schaken Franchising BV is een franchiseorganisatie van werving & selectiebureaus. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij elke Kamer van Koophandel in de regio waar de franchisenemer is gevestigd.