Franchising

Start een succesvol werving en selectiebureau!
OSV Schaken is kiezen voor succes!

Voor wie is OSV Schaken geschikt?
De commerciële kant staat uiteraard voorop. Zonder opdrachtgevers geen eigen zaak! Je hebt veel contact met mensen en kunt dus goed met ze overweg. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor de bedrijfscultuur. Je kunt goed luisteren en bent in staat om de juiste match te maken tussen werknemer en werkgever ,
Zodra je een opdracht hebt, ga je adverteren (op kosten van de opdrachtgever). Zo profileer je OSV Schaken in de regio. Ook adverteren via de landelijke pagina van de OSV Schaken in De Telegraaf is mogelijk. Werkzoekenden kunnen zich gratis aanmelden voor de database van OSV Schaken. Alle opdrachtgevers hebben specifieke wensen. Daarom kunnen niet alle werkzoekenden direct worden geplaatst. Het is dus van groot belang dat je weet wat er binnen een bedrijf speelt en welke eisen worden gesteld. Kortom, veel contact houden met de opdrachtgevers en weten welk potentieel je in je database hebt om de juiste match te kunnen maken.

De markt
OSV Schaken heeft een kleinschalig onderzoek gedaan. Werkgevers hebben de neiging om iemand aan te nemen die er goed uitziet, aardig lijkt of via het 'old boys'-netwerk. Vaak komen ze bedrogen uit. Het gevolg is dat ze opnieuw moeten zoeken naar een geschikte werknemer. Daar is vaak geen geld voor en meestal ook niet de juiste deskundigheid. De werkgever wil de werving en selectie best uit handen geven, maar schrikt vaak terug vanwege de hoge tarieven van werving en selectiebureaus. Meer dan 67% van de werkgevers geeft aan het tarief van OSV Schaken zo aantrekkelijk te vinden, dat zij het werven en selecteren van personeel door OSV Schaken zou laten doen.

Concurrerend
OSV Schaken is een absoluut concurrerend concept. Wij bieden onze opdrachtgevers een snelle dienstverlening met regionale en landelijke herkenning. Het tarief van 5% is één van de baanbrekende voordelen voor onze opdrachtgevers om OSV Schaken in te schakelen voor het werven en selecteren van personeel.

Bewezen concept
De praktijk heeft nu al bewezen dat deze formule een doorbraak is in de werving en selectiemarkt. Wij verwachten, vanwege de enorme toeloop van franchisenemers, binnen 2 jaar onze doelstelling van 250 aansluitingen te hebben bereikt.

Exclusief rayon
Wij werken met exclusieve rayons en kunnen deze maar één keer verkopen. Wil u aanspraak maken op een exclusief gebied, dan kunt u een afspraak maken om met ons de mogelijkheden door te spreken.

Wacht niet langer
Bent u commercieel ingesteld, beschikt u over goede communicatieve vaardigheden en wilt u binnen twee tot drie weken ook een succesvol werving en selectiebureau? Vraag dan een informatiepakket aan via onderstaand antwoordformulier.